Visszaküldés & Visszatérítés

Tizennégy naptári napon belül jogosult vagy elállni a vásárlástól anélkül, hogy ezt megindokolnád. Ez a tizennégy napos elállási idő azon a napon kezdődik, amikor a termék a birtokodba kerül. Visszaküldési szándékodról tájékoztass minket, az alábbi telefonon: +36 30 2133826, vagy a  pastellocolours@gmail.com e-mail címen, egy egyértelmű nyilatkozat útján (e-mailben megküldött levél), hogy úgy döntesz, hogy elállsz a vásárlástól.

Elállás esetén mellékeld a megrendelés visszaigazoló emailjét, illetve a számlát, illetve jelölje melyik termék(ek)ről van szó.

Ha elállsz a szerződéstől, visszatérítjük a megrendelés értékét, beleértve rendelés kiszállításához kapcsolódó szállítási költségeket is (kivéve azokat a plusz költségeket, ami abból adódott, hogy az általunk kínált legolcsóbb szállítási költségtől eltérő szállítási opciót választott a termék visszaküldéséhez). 

A visszafizetés minden esetben bankszámlára történő visszautalással történik legfeljebb 14 napon belül. Visszatarthatjuk a visszatérítést addig, amíg az áru megérkezik. Elállás esetén köteles a megrendelt terméket minél hamarabb, de legkésőbb elállási nyilatkozatod közlésétől számított 14 (tizennégy) napon belül nekünk visszaküldeni.

Visszaküldési cím: Zsadon Ferencné EV. 2700 Cegléd Közép út 34.

A fenti címtől eltérő helyre, illetve utánvéttel visszaküldött csomagot nem áll módunkban átvenni. A termék visszaküldési költségén kívül az elállás kapcsán semmilyen más költség nem terhel. (A kiszállítást visszatérítjük, csak a visszaszállítást nem.)

Ha a termék megvásárlására irányuló szerződéstől egyoldalú nyilatkozattal elállsz, azonban az elállással érintett terméket annak jellege, tulajdonságai, illetve működése megállapításához szükséges használatot meghaladó mértékben használta, a termékben bekövetkező értékcsökkenésért felelősséggel tartozol.

Cserére is van lehetőség, megbeszélés tárgyát képezi.